+36 70 / 323 55 81

 

info@feherliliom.hu

 

Adószám: 18781430-1-14

Híreink

2022. október 27.
Háromszáz nárciszhagymát ültettünk el a szigeten

Háromszáz nárciszhagymát ültettünk el a szigeten

A csoda mindig jelen van! Így éltük meg a mai napot is.

Nárcisz hagymákat ültettünk ma a Városligetben a Honvéd Utcai Tagiskola és a Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola ütőseivel közösen!
Mi megmozdultunk a Hospice-ért, sétáltunk és futottunk, hogy utolérjük az ütősöket és közösen lépjünk át a hídon az Aradi vértanúk szigetére!
Hála. Ez a szó keringett a gondolataimban...
Hálás vagyok, hogy együtt lehettünk és megmutathattuk milyen ereje tud lenni az összefogásnak!
Hálás vagyok, hogy a nehézségek ellenére az alapítvány működni tud!
Érzékenyítés, szemléletformálás, társadalmi felelősségvállalás, az alapokat elültettük, de a folyamat nem áll meg, tovàbb dolgozunk azért, hogy céljainkat megvalósíthassuk!
Köszönetemet fejezem ki Kaposvár Város vezetésének, Szita Károly Polgármester Úrnak, hogy velünk volt a mai napon.
Köszönöm mindazoknak, akik csatlakoztak és köszönöm a Lyra Virághagyma Kft. által felajánlott 300 darab nárcisz hagymát!
De hálánkat fejezzük ki azoknak a segítő szakmáknak is, akik a nehéz helyzet ellenére mindenben támogatják a hospice ellátásra szoruló betegeket és családjaikat!
Jánosek Edina kuratóriumi elnök
 
A Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola minden évben példásan támogat bennünket a növendékek közreműködésével. Az idén Szabó Klaudia, Horváth Virág és Maurer Ágnes tanárok vezetésével Fazekas Lili Róza, Kiss Kolos, Kovács Barna, Romvári Márton, Szabó Attila, Szászy Attila Mátyás és Waibl Noel varázsolt különleges hangulatot ütős hangszereivel az ültetéshez.
 
 
 

 

Vissza
Utolsó módosítás: 2024. 07. 12. 22:13
up